… botteling 15

Alweer 4 maand later, alweer 3 bottelingen verder… Dit is geen tempo dat we lang gaan kunnen volhouden maar tegen sommige pareltjes, zoals een 8 jaar oude Bladnoch, een 10 jaar oude Ledaig en een 9 jaar oude Coal Ila kun je gewoon geen nee zeggen (of wij toch niet in ieder geval…). De 21ste fles van onze 14de botteling, de Ledaig, is trouwens onze 1000ste fles dus we zouden bij deze ook van de gelegenheid willen gebruik maken om iedereen die ons heeft geholpen dit te realiseren expliciet te bedanken. CaskAid is ontstaan uit een gedeelde passie voor whisky en het feit dat we op een periode van minder dan 3 jaar 15 bottelingen en meer dan 1000 flessen hebben kunnen uitbrengen bevestigt alleen maar dat we al vele ‘kindred spirits’ hebben kunnen bereiken met ons verhaal. Onze filosofie is altijd geweest dat whisky iets is om samen van te genieten en zoals ook duidelijk is uit een beperkte selectie van de foto’s die afgelopen maanden werden genomen op verschillende CaskAid events weten jullie dit ten zeerste te appreciëren. Naast verschillende privé tastings was CaskAid onder meer aanwezig op de herfst degustatie van ‘Dulst, wijn met advies’, werd er een tasting georganiseerd bij ‘Gust, wijnen en meer’, bood Vinotheca een whisky & kaas pairing ervaring aan en werd er voor de eerste keer een whisky-café georganiseerd. Omwille van het grote succes afgelopen jaren lanceerden we ook een nieuwe versie van het whisky-chocolade geschenkdoosje waar we ook dit jaar weer 3 interessante staaltjes whisky in aanbieden (meer informatie elders op deze site). Ideaal voor de eindejaarsperiode maar ook daarna zullen deze nog beschikbaar blijven dus aarzel niet om contact met ons op te nemen moest je interesse hebben!


CaskAidDecember