CaskAid @ the festivals.

Beetje bij beetje slagen we erin om CaskAid wat meer naambekendheid te geven en tezelfdertijd ons verhaal te verspreiden.
Een van de activiteiten die daar zwaar aan bijdraagt, is onze aanwezigheid op whisky-festivals en evenementen.

Zo was CaskAid dit jaar onder andere aanwezig op :
– “Maltclan whiskyfestival” te Halle
– “Spirits Inn” te Beringen
– “Whiskybase Gathering” te Rotterdam
– “Whisky & Spiritsfestival” te Bree.

Volgende quote van een CaskAid-collega vat perfect samen waarom we zo graag op dergelijke festivals staan:
Whisky’s gepresenteerd door whisky-vrienden aan whisky-vrienden.
Voor ons is het belangrijk dat we onze stand telkens met voldoende personen kunnen bemannen, stuk voor stuk vrijwilligers en meestal samengesteld uit een aantal Cask Selectors.
Waarom ? Simpel eigenlijk, we nemen graag de tijd om onze “zaak” aan de bezoekers uit te leggen, om iedereen van de juiste whisky te voorzien en mensen “uit te dagen” om van hun gewoonlijke pad af te stappen en eens iets anders te proberen.
Natuurlijk laat het ons als whisky-liefhebbers ook toe om zelf eens even onze stand te verlaten en te gaan snuisteren bij de andere standhouders. Altijd keuze te over en niets zo leuk dan een goede dram uit te kiezen om dan ook door de collega’s te laten neuzen en tasten.

Wat nogal eens uit het oog verloren wordt tijdens zo’n evenement, is dat het enkel en alleen realiseerbaar is door de inzet van een groep liefhebbers, die er hun schouders onder willen zetten.
Daarbij zijn we als CaskAid ook uitermate dankbaar dat we telkens een uitnodiging mogen ontvangen om aan deze festivals deel te nemen.
We trachten dan ook, naar de organiserende clubs/groepen toe, door onze aanwezigheid en inzet een toegevoegde waarde te zijn voor hun festival.

Wat er ook van zij, en met de hand op het hart, kunnen we ieder opgesomd festival aanraden voor de whisky-liefhebber. Allemaal net dat beetje anders, maar stuk voor stuk top.

Maltclan Whiskyfestival te Halle – 20 Januari 2019

=============================================
Meug Tastingfestival te Antwerpen – 24 Maart 2019

=============================================
Spirits Inn te Beringen – 29 September 2019

Nieuwsartikel.

=============================================
Whiskybase Gathering te Rotterdam – 19&20 Oktober 2019


Een eerste deelname aan de Whiskybase Gathering combineren met een samenwerking die resulteerde in een heerlijke Glentauchers-botteling. Top-ervaring.

=============================================
Whisky & Spiritsfestival te Bree – 17 November 2019